Algebeld

Algebeld

Algebeld is een mobiele telefonie aanbieder. Via Algebeld kun je mobiele telefoons, smartphones, abonnementen en accessoires kopen.

Algebeld | Algemene informatie

In het jaar 2000 (net na millenium) is Algebeld opgericht, met als belangrijkste taken de verkoop van smartphones, mobiele telefonie, mobiele abonnementen en telefoon accessoires. Een van de grootste webshops voor mobiele telefonie en door consumenten als goed beoordeeld, dan hebben we het over Algebeld

Algebeld komt uit ‘s –Heerenberg  en is ook eigenaar van de webshop: belgoedkoper.nl (1500 mb internet sim only
Goedkoopste sim only abonnementen met 1500 mb internet.). Algebeld is een onafhankelijke aanbieder en biedt abonnementen van alle providers in Nederland aan. Dus bij Algebeld heb je de beste deals en aanbiedingen voor iedere klant.

Tegenwoordig is algebeld.nl ook actief in de internet, tv en vast bellen branche. Via algebeld.nl kun je per postcode kijken welke aanbieders welke pakketten aanbieden. Alle opties zijn mogelijk, van een alles-in-1 pakket tot alleen een internet of telefonie pakket is beschikbaar.

Aanbod van telefoons en mobiele abonnementen

Het bedrijf biedt toestellen aan van zowel bekende merken als onbekende merken, het merken aanbod bestaat onder andere uit Acer, HTC, Apple, Huawei, Nokia en Samsung. Het aanbod modellen is groot, waarbij er populaire modellen zijn maar ook minder bekende modellen. Doorgaans worden er ongeveer 200 verschillende toestellen aangeboden in de webshop.

Het bedrijf biedt abonnementen aan van de providers Ben, Hi, hollands nieuwe, KPN, Sizz, T-Mobile, Tele2, Telfort, Vodafone en Ziggo mobiel. Abonnementen kunnen in combinatie met een telefoon afgesloten worden, als sim only maar ook in combinatie met een cadeau! Beschik je nog niet over een laptop of tablet? Dan is een abonnement met cadeau misschien wel iets voor jou!

Heb je al een abonnement? Op de website kan je controleren of je al in aanmerking komt voor het verlengen van een abonnement. Kun je je abonnement verlengen? Dan zie je in de speciale tool direct welke voordelen, deals en aanbiedingen het beste bij jou wensen aansluiten.

Voordelen Algebeld

Doordat Algebeld abonnementen en telefoons van zeer vele merken en providers aanbiedt, ben je verzekerd van een goede deal of aanbieding. Doordat het bedrijf onafhankelijk hebt, krijg je een eerlijk advies en ben je niet gebonden aan een beperkt aantal netwerken of providers. Algebeld.nl is telefonisch bereikbaar op maandag tot donderdag van 8.30 tot 21.00 én op vrijdag van 8.30 tot 18.00. De klantenservice kan je bellen voor al je vragen over het afsluiten van aan abonnementen, toestellen of aankoopadvies.

Review

Algebeld.NL is een onafhankelijke aanbieder, waardoor niet een bepaald merk of provider de voorkeur krijgt op de website. In de handige vergelijkingstool op de website geef je jou toestel- of abonnement voorkeuren op én zie je direct welke deal of aanbieding het beste bij jou wensen aansluit. Kom je er nog niet helemaal uit? Dan staat een team van expert voor je klaar, die telefonisch bereikbaar zijn.

Algebeld.nl is bij Trustpilot aangesloten en wordt door consumenten gemiddeld met een 8 beoordeelt. Bij bestellingen heb je 14 dagen bedenk tijd en bovendien gaan betalingen via de website via een beveiligde verbinding!