Over ons

Over Simkaart Vergelijk

Steeds meer Nederlanders stappen over van een duur telefoonabonnement naar een goedkoop Sim Only abonnement. Je betaalt hiermee alleen voor je gebruik en dat scheelt behoorlijk in de maandelijkse kosten. Simkaart Vergelijk helpt je kiezen!

Deze website bevat een overzicht van alle grote Nederlandse providers met vrijwel alle mogelijke abonnementen. Wij controleren regelmatig alle abonnementen en werken deze waar nodig direct bij. Dit doen wij geheel onafhankelijk en vanuit de gedachte om het gemakkelijk te maken om een Sim Only abonnement te vinden dat bij jouw belgedrag past! Bel je veel, dan kies je een grote bundel en bel je weinig dan kies je een kleine bundel. Voor iedereen bieden wij een overzicht van de beste deals.

Waarom Simkaart Vergelijk?

Door onze vergelijker kunnen wij een overzicht tonen van de beste deals. Je kunt eenvoudig je gewenste aanbod personaliseren. Zo kun je selecteren op maximale maandelijkse kosten, minimaal aantal minuten & sms-jes en gewenst aantal MB’s.

Ook kun je eevoudig aanbiedingen vergelijken op abonnementsduur. 1, 12 of liever 24 maanden, alles kan. Ook als je een bestaand abonnement wilt verlengen kun je bij ons terecht. In de vergelijker zie je bovendien de USP’s van een bepaald abonnement, zoals: Onbeperkt WhatsApp of Onbeperkt bellen. Zo kun je nog eenvoudiger een keuze maken.

Wij zijn volledig onafhankelijk en hebben geen speciale afspraken met providers. De getoonde resultaten zijn altijd gebaseerd op jouw wensen. Zodra je een keuze hebt gemaakt linken wij je direct naar de provider van je keuze, waar je je abonnement kunt afsluiten. Zo ben je altijd verzekerd van een up-to-date aanbieding.

Vragen?

Weet je niet helemaal zeker welk Sim Only abonnement je het beste kunt kiezen? Kijk dan eens bij onze Veelgestelde Vragen. Kom je er dan nog niet uit, neem dan contact met ons op voor persoonlijk advies.