Sim only abonnement Hollandsnieuwe

Een sim only abonnement van hollandsnieuwe is de nieuwe abonnementsvorm van mobiel bellen. Jij betaald vooraf de kosten voor je abonnement en hierdoor ben je een stuk goedkoper uit. Dat klinkt haast te goed om waar te zijn en daarom hieronder even een korte uitleg.


 

Sim only abonnement hollandsnieuwe

Bij hollandsnieuwe koop je je belminuten vooraf in, maar je koopt geen belminuten, je koopt je abonnement van te voren in. Een abonnement is altijd voordeliger dan prepaid en dat is ook het mooie van hollandsnieuwe. Doordat jij vooraf je abonnement betaald hebben zij een goede zekerheid. Jou voordelen zijn dus dat je veel goedkoper een abonnement kunt afsluiten. Alles wat je doet gaat uit jou abonnement en als je tegoed te laag is krijg je netjes een gratis sms’je. 1-jarige abonnementen

Sim only prepaid hollandsnieuwe

Eigenlijk heb je dus een prepaid sim only van hollandsnieuwe. Doordat je vooraf je belminuten inkoopt heb je eigenlijk een prepaid. Maar een prepaid is over het algemeen duurder dan bellen met een abonnement. Daarom is deze combinatie van hollandsnieuwe zo uniek. Je koopt van te voren je abonnement en hebt dus eigenlijk een prepaid abonnement. Voor jou dus de voordelen van een abonnement maar het gemak van prepaid.

Voordelen van sim only abonnement hollandsnieuwe

  • sim only abonnement hollandsnieuwe is altijd laag tarief
  • sim only abonnement hollandsnieuwe is beltegoed bijkopen tegen hetzelfde lage tarief
  • sim only abonnement hollandsnieuwe is gratis wisselen tussen abonnementen
  • sim only abonnement hollandsnieuwe is al je verbruik uit 1 bundel
  • sim only abonnement hollandsnieuwe is gratis sms bij laag saldo
  • sim only abonnement hollandsnieuwe is dus eigen prepaid voor een abonnements prijs.
  • sim only abonnement hollandsnieuwe is geen BKR credit check

sim only van hollandsnieuwe, alles uit 1 bundel

Bij de sim only abonnementen van hollandsnieuwe gaat alles uit 1 bundel. Je kunt dus bellen, sms’en en internetten en dat voor super lage tarieven. Dat is mooi en gemakkelijk. Je komt zo nooit aan het einde van de maand voor een verrassing te staan. Mocht je toch tegen je limiet aanlopen tijdens de maand, dan krijg je een sms’je dat je bijna door je abonnement heen bent. Je kunt dan zelf bepalen of je je abonnement aanvult of dat je wacht tot het einde van de maand.

sim only abonnement hollandsnieuwe altijd goedkoop

Een sim only abonnement van hollandsnieuwe is daarom altijd goedkoop. Je koopt een abonnement, je bel minuten en sms’jes zijn dan zeer voordelig en ook als je later minuten moet bijkopen kun je dit voor hetzelfde goedkope tarief inkopen. Geen verrassingen meer en toch voordelig bellen, dat is hollandsnieuwe en iedereen is welkom.