Telefoon blog

Apple iPhone 12 mini review

In oktober introduceerde Apple de iPhone 12 mini. Met een scherm van 5,4-inch is het één van de weinige compacte telefoons van dit moment, zeker in het hoge segment. In deze review bekijken we het toestel nader.

Photofast AM9500 mondmasker met ventilator

Vanaf vandaag zijn mondmaskers verplicht. Als je zonder masker een publieke ruimte betreedt dan kan je een boete krijgen van 95 euro. Naast de gewone stoffen of papieren kapjes, zijn er ook high-tech maskers te koop, zoals de PhotoFast AM9500 met N95 filter. Dit is een geavanceerde luchtreiniger met verwisselbare filters. We probeerden hem uit.

Huawei Watch GT2 Pro review

De Huawei Watch GT 2 Pro is de meest uitgebreide smartwatch van Huawei tot nu toe. Het horloge is in oktober 2020 aangekondigd. De afgelopen weken hebben we het toestel getest. Ons oordeel lees je in onderstaande review.

Oppo Reno4 Pro review

Op 1 oktober 2020 kondigde Oppo de nieuwe Reno 4 serie aan, met de Reno 4 Pro als toptoestel in de reeks. De afgelopen weken hebben wij het toestel uitgebreid getest. Onze bevindingen lees je in onderstaande review.

OnePlus 8T review

Op 14 oktober 2020 introduceerde OnePlus de 8T. PortableGear kon het toestel al voor de introductie uitgebreid testen. In onze review lees je onze bevindingen na twee weken gebruik.

Apple iPhone 12 serie vergeleken

Na een maand vertraging, door Corona, introduceerde Apple op 13 oktober vier nieuwe iPhones. De nieuwe Apple-serie bestaat uit de iPhone 12 mini, de iPhone 12, de iPhone 12 Pro en de iPhone 12 Pro Max. Grootste veranderingen zijn de toevoeging van 5G, een nieuw display en een snellere processor. In dit overzicht zetten we de overeenkomsten en verschillen tussen de vier toestellen voor je op een rij.