Telefoon blog

Huawei P40 Pro review

In deze review lees je onze ervaringen met de Huawei P40 Pro, één van de beste toestellen van dit moment, ware het niet dat de Amerikaanse handelsboycot de gebruikservaring flink belemmert.

Nieuw outdoorhorloge Polar Grit X

Afgelopen week kondigde Polar haar nieuwste outdoor multisport horloge aan, de Polar Grit X. De Grit X is speciaal ontworpen voor outdoor-liefhebbers, met een robuust, lichtgewicht ontwerp, zeer lange batterijduur en geheel nieuwe Smart Coaching-functies.

Samsungs Galaxy Tab S6 Lite nu te koop

Vandaag start Samsung met de verkoop van de gloednieuwe Galaxy Tab S6 Lite, volgens Samsung de ideale tablet voor werk, studie en ontspanning. De 10,4-inch tablet is slechts 7 millimeter dik en is verkrijgbaar in een WiFi- en 4G-uitvoering vanaf 379 euro.

Oppo Find X2 Pro review

In maart 2020 introduceerde Oppo de Find X2 en de Find X2 Pro, twee nieuwe toptoestellen van het Chinese merk. De afgelopen weken gebruikten we de Find X2 Pro. Hoe dat beviel lees je in deze review.

Nieuwe iPhone SE vanaf 489 euro

Apple heeft de tweede generatie van de iPhone SE aangekondigd. De nieuwe SE heeft een 4,7-inch Retina HD-display en Touch ID voor goede beveiliging. Het toestel draait op dezelfde processor als de iPhone 11 en is vanaf 17 april verkrijgbaar.

Galaxy M21 met 6.000 mAh accu

Samsung onthult de Galaxy M21, een nieuwe midranger, met een drievoudige accu, een AMOLED scherm en een enorme 6.000 mAh accu. De Galaxy M21 is vanaf nu in Nederland beschikbaar voor een verkoopprijs van 219 euro.

Huawei presenteert P40-serie

Vandaag heeft Huawei, middels een online persconferentie, de nieuwe P40-serie gepresenteerd, bestaande uit de Huawei P40, de Huawei P40 Pro en de Huawei P40 Pro+. De P40 en de P40 Pro komen 7 april op de markt. De P40 Pro+ in juni.

Maak je telefoon Corona-vrij

Door het Corona-virus houdt iedereen zich extra bezig met persoonlijke hygiëne. Het schoonmaken van je (mobiele) apparaten hoort hier ook bij. Met schone handen een vieze telefoon aanraken heeft natuurlijk weinig zin.